Home

Roprint verkozen tot grafische gazelle en ambassadeur 2011

Tijdens de afgelopen PRINT 2011 beurs in Brussel, werden wij als snelgroeiende onderneming verkozen tot Grafische Gazelle & Ambassadeur 2011 van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Deze prijs wordt door de redacties van Trends Top en Grafisch Nieuws toegekend aan bedrijven die het ondernemingsklimaat in de sector positief beïnvloeden en symbool staan voor innovatief en competitief ondernemerschap. Criteria voor deze bekroning zijn een gestadige groei gedurende de afgelopen vijf jaar, zowel in omzet, cashflow, personeel als toegevoegde waarde.

gazel-nlEen mooiere beloning voor het harde werk van de afgelopen jaren kunnen we niet krijgen. Tevens een bevestiging dat we de juiste keuzes gemaakt hebben bij het uitzetten van onze koers en de visie die we hanteren. Want zoals u weet, denken we bij Roprint graag met u mee om de beste oplossing voor uw visuele communicatiebehoeften te vinden.

Via deze weg willen wij dan ook iedereen bedanken die deze groei én bekroning tot Grafische Gazelle & Ambassadeur 2011 mee mogelijk gemaakt heeft. Want zonder uw vertrouwen hadden we dit niet voor elkaar gekregen.

Met hartelijke groeten,

Luc en Patrick Roesems en het voltallige Roprint team

 

Partners

sam-5Via operationele samenwerking met andere drukkerijen kunnen wij u echt àlle formaten aanbieden. Ook XXL ! Roprint is dus uw partner voor alle soorten drukwerk.

Op maat van onze klanten

sam-7Automatisatie en webtoepassingen bouwen wij graag uit op maat van onze klanten. U vraagt, wij draaien ...